Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Æresgjester HamKam-Tromsø 7. juli

furnes_hamkam

Oppdatering 5. juli: Vi trenger flere Midtseil-ristere, så meld dere på! Maskotter og ballhentere er fulltegnet. Vi har fortsatt gratisbilletter igjen til Furnesspillere og -trenere/ledere.

 

Furnes Fotball er æresgjester på HamKam-Tromsø søndag 7. juli, kampstart kl 17:00
Meld deg eller din spiller på ved linkene nedenfor. Du trenger pålogging i Rubic for å fullføre påmeldingen.

 

Maskotter 8-10 år:

Furnes Fotball skal stille 22 maskotter som skal leie spillerne inn på banen ved innmarsjen før kampen. Det er «først-til-mølla» prinsippet som gjelder. Maskottene må være fra og med 8 til og med 10 år.

Påmelding maskott

 

Seilristere 10-12 år:

Furnes Fotball skal også stille inntil 20 midtseil-ristere som skal riste midtseilet i forbindelse med innmars og kampstart på Briskeby. Her er det også «først-til-mølla»-prinsippet som gjelder. Midtseil-risterne må være fra og med 10 til og med 12 år.

Påmelding midtseil-ristere

 

Ballhentere 12-16 år:

Furnes Fotball skal også stille inntil 15 ballhentere som skal omkranse banen og hente baller til lagene. Sjelden mulighet til å komme veldig tatt på spillerne! Det er igjen «først-til-mølla»-prinsippet som gjelder. Ballhenterne må være fra og med 12 til og med 16 år.

Påmelding ballhentere

 

Kampbilletter 1-103 år:

Oppdatering 5. juli: Vi har stengt for salg av rabatterte billetter da lista er sendt til HamKam. Men vi har fortsatt gratisbilletter igjen til Furnes-medlemmer. Så vi gjenåpner for bestilling av disse gratisbilletter. De som ønsker å kjøpe ledsagerbilletter kan enten skanne en QR-kode på gratisbilletten når dere får denne, eller kjøpe direkte i HamKam sin app.

Billettene hentes ved hovedinngang Fredvang Alè (bak gamle CC) senest 30 minutter før kampstart, dvs senest kl 1630 for å hente billettene.

Påmelding kampbilletter

 

Melde dere på, eventuelle spørsmål rettes til sport@furnesfotball.no

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn