Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Joggegruppe! Eller holder det kanskje å gå?

D6823D1D-60F3-4908-BAB6-1EC9FEE1A0DC

Som annonsert tidligere startet (og gjennomførte) Furnes Fotball et enkelt trim/trenings-tilbud forrige lørdag, neste oppmøtetidspunkt blir da lørdag 15/5, fortsatt kl10.00 og fortsatt Gålås idrettsanlegg som utgangspunkt. Vi holder på samme konseptet videre framover:

  1. Lørdager kl10 fra Gålås (da har du resten av dagen likevel fri)
  2. Tilbudet er for alle, du trenger ikke være medlem eller ha noen tilknytning til klubben
  3. Klubben stiller med gratis drikke; vann, saft, kaffe

Du trenger ikke å melde deg på. Møt opp klokken 10 så organiseres grupper, lengder og nivå der og da.

Vi ligger i et område der det enkelt kan tilrettelegges for kortere og lengre runder. Gålåsrunden består av 2 turstier i skogsterreng på hhv 1 og 2,5km, eventuelt lengre turer foregår på kombinasjon av skog, grusvei og asfalt. Deltagere på alle nivåer er ønskelig, synes du en skogstur i gåtempo holder så er det selvsagt helt fint. For andre passer kanskje 8-10km i 6min/km bedre. Felles for alle er at start og stopp er på Gålås og inkluderer feks en kaffekopp og litt prat. Meget god og gratis parkering.

Kom alene eller ta med deg noen bekjente. Gå, jogg eller løp en fritt valgt runde og få en kaffekopp eller annet ved innkomst.

Nyhet: Gålåsrunden, altså de 2 stiene i skogen rundt idrettsanlegget, er nå merket/koblet sammen med Vangsstiene. Det er nå tydelige blå fliser fra toppen (østre hjørnet) av Gålåsrunden bort til Arnkværnveien, ca 300 meter. Kryss veien og fortsett deretter ca 200 umerkede meter bort til Bassin bru. Derfra er Vangsstiene godt merket og skiltet.

Vel møtt til trimlørdag! (eventuelt mer informasjon på 92052612)

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn