Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Bjørn nominert til årets Grasrottrener

bjørn_brungot

For en velfortjent nominasjon! Vår egen Bjørn Brungot har blitt nominert til årets Grasrottrener! Her er må det stemmes i vei!

Juryen skriver i sin begrunnelse:
Bjørn Brungot, Furnes Fotball, har i flere år gjort en svært god jobb med G2007 i særdeleshet, men også flere lag i klubben. Lagt sterk vekt på relasjoner, gode opplevelser og utvikling foran resultat, og sett alle spillerne på laget. Fordi han brenner for det å skape godt miljø, god treningshverdag, samhold og ikke minst har han en indre drive om å bli bedre. Han har vært instruktør på morgendagens trenerkurs, han har tatt uefa B og han er en person som ser alle, og gjør alt han kan for at unger i alle aldre i Furnes skal trives og at det skal skapes glede på fotballbanen.

Du kan stemme på Bjørn via denne linken:
https://campaign.fandrive.io/campaign/shareitem?param=522a89ce-fb6b-438c-b7e0-af175a09ca6f_25591

Det er Norges Fotballforbund, Norsk Tipping og Norsk Fotballtrenerforening som står bak kåringen. De skriver om kåringen:

For å stemme må man være over 18 år og alle har ÉN (1) stemme. Det er de 5 kandidatene med flest stemmer fra hver fotballkrets som blir vurdert av den lokale juryen, som kårer Årets Grasrottrener i hver fotballkrets. I kretser med færre enn 5 nominerte vil stemmene være ekstra avgjørende for tildelingen av prisen. Alle de 18 kretsvinnerne blir med videre til den nasjonale stemmeperioden som starter 1. november, og varer til 14. november.

Her er linken til alle nominerte: https://j.mp/3nyfHki

Denne kåringen har som ambisjon å gi fotballtrenere i barne- og ungdomsfotballen økt anerkjennelse for jobben som gjøres i hele fotball-Norge. Det ble til slutt 172 nominerte til Årets Grasrottrener, fordelt over hele landet. Det er utrolig hyggelig at det er så mange som setter pris på deres innsats i fotballhverdagen. Vi håper, uavhengig av om man vinner kåringen eller ei, tar med seg masse motivasjon og inspirasjon tilbake på fotballbanen!

 

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn