Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

En kveld å være stolt av!

63461307-E77A-46FE-B5E1-0D2A4CFE10D3

Tross tapet, en kveld vi kan være virkelig stolte av. Her er betraktninger fra vår egen klubb-skald, Karsten Thune:

Furnes-HamKam 0-7 (0-3)

Som noen kanskje vet har jeg gjort det til en (u)vane å forsøke å forfatte et kampreferat etter Furnes sine kamper. Referater som har blitt publisert på A-laget sin facebookside. Denne gangen velger jeg heller å kommentere litt her, av i hvertfall to grunner: For det første tror jeg kanskje nåværende A-lagsspillere og andre ikke lenger finner det verken særlig nyttig eller underholdende å lese hva en eks-trener, nå tilskuer, måtte mene. Og for det andre: dagens kamp var vel ikke av den sorten noen av lagene trenger å analysere faglig i særlig grad.

Derimot synes jeg det er på sin plass og knytte noen generelle betraktninger til kampen, stemningen og ikke minst arrangementet på Gaalaasbana som sådan. Resultatmessig ble det kanskje i overkant enkelt for Kameratene fra Briskebyen og dermed lite spennende, men kampen forløp likevel i en god tone og med et hjemmelag som aldri ga opp å spille. Å høre hovedtrener Jacob Michelsen og flere spillere rose Furnes, stemningen og hele arrangementet etterpå varmer veldig og viser igjen at HamKam mener alvor med satsingene de har mot samarbeidsklubbene sine. Å se eliteseriespillerne blide og imøtekommende stille opp for unga for autografer og bilder er rett og slett veldig fint å oppleve. Det er jo nettopp slik et slikt samarbeid kan manifesteres💚! Og jaggu ble det noe autografskriving på våre beste menn også! DET er nok noe mer sjeldent

.
Arrangementet, ja! 1307 tilskuere behøvde verken gå sultne eller kaffetørste fra Gaalaas denne fine maikvelden. Rundt 70 frivillige hadde rigget til et arrangement som ikke bare tilfredsstilte kravene fra NFF, NRK og øvrig presse, men som ivaretok alle på en særdeles bra måte. Spillerne har ingen grunn til å skamme seg, de frivillige bør og kan klappe seg sjøl og hverandre på skuldra og si seg vel tilfreds! Veldig bra jobba! Furnes Fotball fyller 90 år i år. Å få delta i 1.runde i NM for første gang og samtidig gjennomføre et så flott arrangement var en fin gave i jubileumsåret💚!

Takk til alle impliserte og gratulerer med dagen!

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn