Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

God Jul!

FF_god jul

Julebrev fra Furnes Fotball:

Til alle medlemmer av klubben, trenere, foreldre, spillere, frivillige, supportere og alle dere andre!

Nå er fotballsesongen 2020 over, og året 2020 går også mot slutten. Dette har vært et positivt og negativt år for Furnes Fotball og fotballen. Covid-19 kom til landet i starten av sesongoppkjøringen og satte all aktivitet på vent.

Fortløpende kom det retningslinjer for hvordan fotballaktiviteten skulle kunne opprettholdes for noen års-kull og samtidig forebygge smittespredning. For å nevne noe ble retningslinjer i form av gruppestørrelser, renhold, holde avstand, registrering av deltakere over hvem som benytter bane- anlegget til enhver tid og treningstider justert.

Det har blitt gjennomført kamper i barne- og ungdomsfotballen. Senior har beklageligvis måtte vente og de har ikke hatt noen kamper i 2020. Gjennom året har aktiviteten blitt stengt ned, for så åpnet opp igjen mange ganger. Takk til alle for å holde ut og for at dere har tilpasset dere retningslinjene som jevnlig har blitt endret.

Når samfunnet var nedstengt, kom Fair Play- ansvarlige Tom Helgesen med et supert forslag, å lage tursti rundt anlegget på Gaalaas. Istandgjøring av løypa ble gjennomført på dugnad og i sommer så ble den åpnet. Løypa er delt i to. Deler av løypa er lagt opp med refleks, slik at den også kan brukes når det er mørkt og at det vil være gøy for barna.

25. mai var en ny epoke i Furnes Fotball sin historie. Første lastebil kom med deler til den nye hallen. I planleggingsperioden har det vært mye frem og tilbake. Å se hallen gradvis reise seg, har vært en fryd for øyet. Etter mange dugnadstimer, så kunne vi den 17.10.20 invitere til åpning av hallen.

Alle i klubben må gi seg selv en klapp på skulderen for vel gjennomført år 2020. Vi har måttet tilpasset livene våre til en noe annerledes hverdag. Vi håper at året 2021 blir et bedre år for Furnes Fotball og fotballaktiviteten i klubben.

Furnes Fotball ønske dere alle en riktig god jul, og et godt nytt år!

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn