Kveldsmat

Furnes Fotball serverer gratis kveldsmat for alle som har deltatt i kamp.

Ordningen har blitt et varemerke for Furnes Fotball, og det er med stolthet vi inviterer egne spillere, dommere og motstandere til å ta kveldsmaten i fellesskap etter endt kamp. Helt gratis! Kveldsmaten serveres så lenge barnefotballen pågår. I mai og juni, og så fra midten av august og frem til høstferien. 20kr for alle voksne, men det er fortsatt billig, spis så mye du vil!

For Furnes-spillere som har trent koster kveldsmaten 10kr.

Det er mulighet for å kjøpe et klippekort for 100 kr. Her stemples det for hver kveldsmat du spiser. Klippekortet ligger i kassen i klubbhuset!

Lag som benytter seg av garderober (ungdomsfotballen og senior) ønsker gjerne garderobefrukt. Vi prøver å servere i garderoben i god tid før kampstart til både hjemme og bortelag.

Lignende oppkuttet frukt serveres også i dommergarderoben.

Tiltaket krever en del innsats fra klubben, og vi håper at alle lag er med og støtter opp om tilbudet ved å bruke det.

Varmmat serveres to ganger pr uke:

• Mandag og tirsdag i partallsuker
  • Onsdag og torsdag i oddetallsuker

Tilbudet kan videreføres takket være velvillige sponsorer som stiller opp for oss. En stor takk til alle som bidrar!

Kjenner du til noen flere som kan hjelpe til med sponsing av kveldsmaten? Ta kontakt med Tom Helgesen (92052612 eller tom.helgesen@emblaaudio.no) eller Linda Lunde (97061185 eller lunde.linda@gmail.com).

Kontaktperson dugnader og kveldsmat:

Åse Dorthe G. Lundberg
Mail: adg@ringsaker.kommune.no