Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

NFF øker satsingen på fairplay.

cropped-furnes_logo_transparent-1-1.png

Fairplayinformasjon.

Alle som er glad i fotball har et ekstra ansvar for at fotballen framstår på en positiv og ordentlig måte. NFF satser mye på fairplay og lanserer ny fairplayside, fairplaysertifikat og fairplaykurs. Furnes Fotball følger selvsagt opp.

https://www.fotball.no/fotballens-verdier/fair-play/fair-play-tiltak-i-klubb/#Toppen

(scroll nedover, det er mye nyttig både for alle som har en rolle i klubben og andre, feks foreldre)

Siden viser hvilke tiltak forbundet mener at klubber bør klare å få til. Furnes er i forkant og kan krysse av for godkjent! Bortsett fra på 2 nyheter:

Det innføres fairplaysertifikat på klubbnivå (ingen godkjente klubber i indre østland ennå, men vi blir vel de første? https://www.fotball.no/fotballens-verdier/fair-play/fair-play-tiltak-i-klubb/#183132) og fairplaykurs for alle spillere, trenere, ledere og andre med en rolle i fotballen.

Fairplaykurs.

Fairplaykurset må hver og en gjennomføre og du kan gjøre det her:

https://www.fotball.no/fotballens-verdier/fair-play/fair-play-tiltak-i-klubb/#183130

Du må ha (eller lage) en bruker på min idrett. Info om dette kommer også på Rubic / Laget Mitt, men ta gjerne kurset nå med en gang! Tar maksimalt 10 minutter. Ta det gjerne sammen med en spiller du har i barnefotballen, spillere i ungdomsfotballen tar det på egenhånd.

Varslingskanal.

Det er opprettet en varslingskanal som kan brukes av alle som opplever uønskede episoder i fotballen. Du kan varsle med navn eller helt anonymt. Link til varslingskanalen finner du her:

https://portal.mittvarsel.no/skjema/varslingsportal-for-norges-fotballforbund/vdTr6sRZY9p7Plun.715

I tillegg fikser vi våre egne plakater med informasjon om varslingskanalen (QR-kode) for godt synlig montering inne og ute på Gålås.

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn