Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Påfyll i pokalskapet

DEECD1B4-F604-4D74-8A57-8DCA25C39464

Furnes 2 gikk til topps i sin 6. divisjonsavdeling i 2021. Et spesielt fotball-år for seniorlag med seriestart i august. Men samtidig en sesong som varte uvanlig lenge utover høsten for 6. divisjon å være med siste kamp 14. november.

Våre gutter i 6. divisjon rullet opp 8 seiere, 1 uavgjort og kun ett tap i seriespillet. Og en målforskjell på 55-19! Det ga tabelltopp og pokal, men også spill om opprykk og kretsmesterskapet. Der gikk det ikke like bra med en sier og to tap. Men likefullt en sesong vi er svært fornøyd med. – Det handler om å ha det artig, og det har vi hatt, sier trener Geir Eriksen. -De andre lagene måtte nok spille seg i form, mens vi var i brukbar form fra start takket være mange unggutter som hadde hatt lov til å trene. Det ga oss en god start som vi fløt videre på.

I Furnes 2 er og skal det sosiale være like viktig som det sportslige. Det skal være et lag hvor vi introduserer unge spillere til seniorfotball. Laget skal også være der for Furnes-gutter som kommer hjemom fra studier eller militæret. Det har vi fått til. At vi på 13 kamper har benyttet 41 forskjellige spillere vitner om det. Tett på 60 spillere har vært på en av våre treninger! Flere av årets A-lagspillere har vært med og bidratt flott på andrelaget. Også artig å se at like mange spillere gjennom godt spill Furnes2 og juniorlaget har spilt seg opp i troppen til a-laget i løpet av denne spesielle sesongen!

Hele 18 spillere møtte opp på lagets første trening foran 2022-sesongen og 16 av disse fikk diplom fra kretsen og laget fikk pokal som vinner av 6. divisjon avdeling 6 i 2021. Det lover godt for neste år! Og er det flere som har lyst til å være med så er det muligheter for det. Artig skal vi ha det, og vi gleder oss til ny sesong!

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn