Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Slik blir Gaalaasbana under fotballfesten

7D46964F-DFDF-4A7D-8C3F-CCB772AE7968
Torsdag 19. mai kommer HamKam sitt Eliteserielag til Gaalaasbana og første runde i cupen. Vi venter mange tilskuere, men har også planlagt for at alle som kommer skal få gode forhold for å se kampen:
-Det settes opp tre ekstra tribuner. Den innerste på gressbana, lengst mot øst, er tiltenkt Briskebybanden og HamKam-supportere. Den andre tribuna på gressbana, samt den bak målet mot Gaalaashallen er åpen for alle.
Bak målet mot øst (mot skogen) har vi planert og her tenker vi alle Furnes-spillere kan være.
I tilknytning alle publikumsstedene vil det være toalett- og kioskfasiliteter.
Den eksisterende tribunen med tak er reservert for de som har forhåndskjøpt «sitteplass». Alle med «ståplass»-billett må fordele seg utover de ekstra tribunene som settes opp for denne kampen.
Det vil være forhåndssalg av billetter fra kiosken på Gaalaasbana onsdag 18. mai kl 1700-2000, og du kan selvfølgelig også kjøpe i inngangene. Med forhåndskjøpt billett vil det gå raskere å komme inn.
-Absolutt alle som vil skal få se kampen fra gode plasser! lover styreleder Vegard Engebretsen!
Parkering vil kunne bli en utfordring, men vi har leid et jorde bak den eksisterende tribuna med tak (nord for bana). I tillegg brukes grusbana og området rundt hallen. Langs Gålåsvegen vil det være parkering
forbudt pga fremkommelighet for blant annet utrykningskjøretøy.
-Vi oppfordrer alle som har anledning til å ta beina fatt, bruke sykkelen eller moped/ motorsykkel. Bruker du bilen er det fint om dere går sammen og samkjører så mange som mulig, sier Vegard. Og uansett, ta hensyn til medtrafikanter OG naboer, fortsetter han!
-Det kan nok være lurt å være litt tidlig ute, men kom, sammen skal vi lage en fotballfest på Gaalaasbana, torsdag 19. mai. Kampstart 1800.

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn