Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Sommerferien 2024

furnes_ny

Oppdatert!

I sommer ønsker vi fotballaktivitet på Gålås! I 6 uker fra 2.juli til 8.august, på tirsdager, onsdager og torsdager klokken 10 til 14 (inkludert 1 times lunsj rundt kl.11.30) blir det aktivitet med voksne og eldre ungdom til stede slik at alle deltakere blir sett og ivaretatt. Tiltaket er helt gratis, passende alder for spillere er 4. til 8. klasse og det er åpent for alle spillere uansett klubbtilhørighet. På samme måte som på Løkki Lørdag er det fritt oppmøte uten påmelding. Men vi trenger litt opplysninger om deltakerne. Om du tar sikte på å delta 1 eller flere dager må du registrere deg her: www.furnesfairplay.no/sommer24

 

Ønsker du deg sommerjobb og tjene egne penger?

Vi ønsker oss flinke ungdommer i alderen 16-18 år som vil ha en superfin jobb 3 dager i uka. Du trenger ikke å arbeide alle 6 ukene. 1 uke eller 2 går også bra. Arbeidsoppgaven er å se til at alle deltakerne har det bra. Gratis mat/drikke. Attest etter utført jobb. Ring 92052612 for mer informasjon.

Og vi trenger voksne frivillige. Som også får ‘lønn’. Noen timer innsats en dag eller to og du bestemmer hvilken organisasjon eller lag som får penger rett i kassa. Arbeidsoppgavene er å være til stede som trygg voksen fra 09.30 til 14.30 samt kjøkkentjeneste, dvs sette fram lunsj og rydde etterpå. Ring/sms 92052612 for å melde deg til tjeneste.

Er du god på SoMe? Og trenger sommerjobb? Da kan du søke på stillingen som some-ansvarlig i Furnes Fotball! Vi ser etter den beste da dette er meget selvstendige arbeidsoppgaver som kan gjøres fra hjemmekontor. Passende alder er 17-19år, lønn etter avtale og arbeidsgiverattest etter utført jobb. Du søker på denne jobben kun ved å ringe 92052612.

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn