Dommere

«Ingen dommer – ingen kamp!»

Pål Riiser Berg

Pål er en erfaren kretsdommer og har en rekke sesonger som dommer i 3. divisjon. Han har også dømt i 2. divisjon, i NM og vært 4. dommer i Toppserien. Pål innehar også et fagansvar for klubbdommerne i Furnes Fotball, og utdanner våre klubbdommere.

E-post: pal.riiser.berg@gmail.com   Mobil: 916 96 966

Sondre Sørensen Kielland

Sondre har spilt fotball i Furnes i mange år. Etter hvert peilet han seg over på dommergjerningen og har gjort lynkarriere som dommer, og da særlig som assistentdommer. Han har dømt i 4. divisjon, og har vært assistentdommer i en rekke kamper Oddsen-Ligaen (2. divisjon). Han har også vært i fotballkretsens talentgruppe for assistentdommere.

E-post: so.s.k@live.no   Mobil: 909 67 906

 
Sebastian Helgesen Bjønness

Sebastian startet som klubbdommer i Furnes Fotball i 2008. Tre år senere ble han rekruttdommer i NFF Indre Østland. På grunne av studier og utenlandsopphold har han hatt noen sesonger uten dommeroppdrag. I sesongen 2021 er han tilbake som dommer for klubb og krets. Sebastian har spillererfaring på absolutt alle nivåer i Furnes Fotball, fra de aller yngste og opp til A-lag. Han har dømt finaler i Norway Cup, i HamKam Talentcup, Briskebyturneringen og Maxiturneringen. 

E-post: sebastianhbjoness@gmail.com   Mobil: 412 60 698

 

Kristine Floen

Vi er så glad for at Kristine har valgt å gå videre med dommergjerningen ved siden av at hun fortsatt er spiller på vårt J2006-lag. Det er en stund siden forrige gang vi hadde en ungdom som tok dommerkurs, så vi heier på Kristine og håper at hun får gode opplevelser og gode erfaringer i dommergjerningen.

E-post: floenkristine@gmail.com   Mobil: 401 08 175


Tristan Lange

Tristan har gjennomført fotballkretsens kurs og er nå rekruttdommer. Tristan er også spiller på vårt juniorlag. Gjennom høstsesongen er han satt opp på på flere kamper rundt om i kretsen og Furnes Fotball ønsker han lykke til. 

E-post: tristanlange111@gmail.com   Mobil: 938 89 540

Klubbdommere:

Furnes Fotball ber naboklubber som trenger dommere til turneringer eller kamper om først å kontakte klubbens dommeransvarlig.

Dommeransvarlig i Furnes Fotball:

Tom Helgesen. e-post: tom.helgesen@emblaaudio.no   Mobil: 920 52 612.