Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Fotball for absolutt alle!

tomlindaelise

Furnes Fotball og GjensidigeStiftelsen tilbyr gratis aktivitetsavgift for barna i barnefotballen (5-12 år) i 2023-sesongen! For barnefamiliene i Furnes-bygda skal dette utgjøre en årlig besparelse på 1600,- til 2000,- per barn som spiller fotball. Under mottoet: «Fotball for absolutt alle!» ønsker klubben alle barn i bygda velkommen til Gaalaasbana!

Det er Fair Play-gruppa i Furnes Fotball som står bak dette initiativet, og gruppas leder Tom Helgesen sier:

-Vi håper selvfølgelig at ordningen blir godt mottatt! Vi håper også at dette skal gjøre det lettere for barn i Furnes å ta en sesong til, eller bli med og starte opp med fotball hos oss. Og at det i hvert fall ikke skal være økonomi som står til hinder for å prøve fotball. Tilbudet er forbeholdt barn i de tre skolekretsene Kylstad, Kirkenær og Stavsberg og er ikke ment for å rekruttere spillere fra naboklubber.

Det er en stund til de yngste lagene starter opp igjen (normalt etter påske). Ønsker noen å kontakte klubben om dette før den tid kan det gjøres på e-post: post@furnesfotball.no

Mens vi venter på ordentlig oppstart for barnefotballen så har vi også et tilbud åpent for alle i form av åpen hall på lørdager. Vi kaller dette for «Løkki lørdag», og her er også alle barn velkomne for fotball-lek. Mer om det leser du her: https://www.furnesfairplay.no/open/

Takket være midlene fra GjensidigeStiftelsen skal det til våren bli gratis for alle å prøve ut fotball!

 

NB! Medlemskontingent på 450,- vil alle fortsatt måtte betale for å kunne spille kamper når den tid kommer. Det er lovbestemt og obligatorisk i forhold til forsikring, spilleberettigelse og idrettens vedtekter.

Her kan du lese mer om GjensidigeStiftelsen:
https://www.gjensidigestiftelsen.no/

Satsene for aktivitetsavgiften 2022-sesongen finner du her: https://www.furnesfotball.no/klubben/for-medlemmer/ 

Foto: Ringsaker Blad, Frank Morgan Bakken

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn