Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Ross er klar for akademi igjen til sommeren!

IMG_6528

Furnes har avtalt samarbeidsavtale med Ross og Multiflex som gjør at det igjen blir fotballakademi på Gaalaasbana. Vi sikter på å holde akademiet i uke 26: dvs 24. til og med 28. juni med Ross og andre profesjonelle trenere. Ross er nå assisterende førstelagstrener og akedemitrener i Altrincham FC som spiller i National League i England.

-Jeg ser så frem til å komme tilbake til Furnes og treffe dere alle sammen igjen. Både spillere og trenere. Jeg har så mange gode minner fra de ukene vi har hatt i Furnes og kan nesten  ikke vente med å komme tilbake. Jeg skal ta med noen flinke instruktører på akademiet og håper å se dere spillere igjen! For trenerne  som jeg vet gjør jobben frivillig så håper jeg at jeg kan være til hjelp og inspirasjon og hjelpe dere i deres virke.

Avtalen med Ross og Multiflex inneholder også at Ross skal holde trenerforum og kurse våre trenere. Noe av dette vil gjøres online, men vi håper også å få til at Ross kan komme på besøk og gjeste oss også utenom akademiuka!

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn