Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Takker av som leder etter 10 år!

IMG_4634

Gårsdagens årsmøte markerte slutten på en epoke i Furnes Fotball. Edgar ga ledervervet videre til Vegard etter ti år i lederstolen og 12 år i styret i Furnes Fotball! – Jeg startet opp som trener for lagene til de eldste jentene mine, og ble etter hvert med i styret som kasserer og nestleder. Så ble det ledervervet fra 2011. Det har vært 10 fantastiske år som leder, og jeg synes vi har fått til en del, sier Edgar, for anledningen litt beskjeden!

Men gir seg helt gjør han ikke! Nå trer han inn i en rolle i Fair Play-teamet, medlem av valgkomiteen og fortsetter i laglederrollen for klubbens G14-lag. Og kjenner vi Edgar rett så blir han nok å se i kiosken, i kveldsmaten eller ved grillen ved arrangementer.

Klubben og bygda har mye å takke Edgar for. Under hans ledelse har klubben tatt store steg. Blitt sertifisert Kvalitetsklubb og forsterket sin rolle som en viktig og trygg samlingsplass for barn og unge i bygda. Et kontinuerlig arbeid over tid som kanskje ikke er like synlig, men det aller viktigste arbeidet klubben gjør. Det aller mest synlige under «Edgar-perioden» er anlegget som har fått ballbinge, utstyrslager, kunstgressbane, tursti og nå sist treningshall! -Jeg har jo ikke fått til alt dette alene! Vi har vært så heldige å ha mange engasjerte og flinke folk som har gjort dette i lag. Det har gitt meg mange venner og utrolig mange gode minner, avslutter Edgar.

Nå er epoken over og Vegard tar over som leder. -Det blir store sko å fylle, men jeg gleder meg veldig, sier Vegard. Pandemien har satt aktivitet litt på vent, men denne klubben har et så godt utgangspunkt at det skal bli spennende tider igjen når aktiviteten normaliseres igjen. Jeg startet her så smått i 2006 når eldstemann startet med fotball. -Vi har mye å takke Edgar for og det har vært morsomt å få være en del av dette, sier Vegard.

Tusen takk for alt du har gjort for klubben og bygda, Edgar! Og takk for at du tar oppgaven som ny leder i Furnes Fotball, Vegard!

På denne linken finner du referat fra årsmøtet: 2020 referat årsmøte

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn