Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Vårsesongen 2023 er over!

furnesfairplay_logo

En vårsesong er over for fotballspillere i alle aldre og for voksne frivillige, både dugnadsvakter og andre i mer faste roller. Vi har gjennomført veldig mange fotballkamper, akkurat hvor mange er vanskelig å fastslå da vinter- og vårsesong ikke lenger har noe klart skille etter at vi fikk hall. En slags offisiell åpning av vårsesongen startet 2.mai da dette var datoen får årets nyvinning; gratis kveldsmat etter avsluttet aktivitet til alle i barnefotballen. Altså etter både trening og etter kamp. Selvsagt for borte- og hjemmelaget. Ca 80 bortelag har gjestet Gålås denne vårsesongen, 55 barnelag og da ca 25 ungdomslag. Ca 60 dugnadsvakter har stått for servering av over 2000 måltider, ca 1500 kveldsmat og resten frukt i garderobene til ungdommene. ca 35 dommere fra andre klubber har dømt ungdoms- og seniorfotball og blitt tatt meget godt i mot av kampvert som vi har hatt i alle kamper, uten unntak.

De 55 barnelagene som har spilt bortekamp på Gålås har til sammen hatt med seg omtrent 700 foreldre eller andre voksne foresatte. Mange av disse har kjøpt kaffe, egen kveldsmat, vaffel eller annet og har bidratt til fin stemning etter kamp, uansett resultat. Og forhåpentligvis tatt med seg et godt inntrykk fra Gålås.

Takk til AU som har organisert hele tilbudet og som har hatt utallige handleturer på Rema 1000, takk til alle dugnadsvakter som har satt fram og deretter ryddet brød, pålegg og drikke til sultne unger. De samme dugnadsvaktene har også tilberedt over 500 varme måltider; pasta, suppe, pizza, pølser, igjen takk for innsatsen. Takk til alle FairPlay-samarbeidspartnere som har betalt for alt og med det viser en dypere forståelse for hva breddefotball er, takk til fairplay-gruppemedlemmer som har kjøpt og kuttet en anselig mengde frukt. Takk til alle kampverter som har sett til at alle har det bra. Takk til alle Furnestrenere og lagledere som har sendt invitasjon til alle 80 bortelag slik at disse har vært informert om tilbudet før ankomst. Takk til alle andre som også har bidratt. Med samme positive innstilling i høstsesongen så topper vi dette!

Ta en ekstra titt på logoen på fairplayplakaten, disse pluss noen anonyme givere har finansiert hele gildet, tusen takk!

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn