Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Hallen er åpnet

G8oceh5Z4b4o

Ordfører-Anita åpnet hallen!

Endelig kunne vi stolt vise frem den fine treningshallen på Gaalaas. Veldig gledelig at så mange hadde tatt turen for å ta del i den store dagen for klubben. Fine taler berømmet arbeidet som er lagt ned og betydningen en slik hall vil ha for klubben og dens medlemmer.

Vår egen trener-legende, Karsten Thune, oppsummerte dagen slik:

«Direktør»Halvorsen setter ord på dagen💚! Furnesbygdas nye nasjonaldag! 16,5 mill kroner, fantastiske samarbeidspartenere og utallige dugnadstimer av superdedikerte medlemmer! Resultat: en nydelig hall kompletterer et anlegg som allerede fra før absolutt var verdt et besøk. I dag starter en ny tidsregning i Furnes Fotball og nå er det opp til oss som jobber med sport å forvalte dette videre. Jeg tror det er flere enn meg som ser fram til det⚽️💚!
Gratulerer med dagen til alle i Furnes Fotball, og en spesiell takk til dugnadsgjengen først og fremst representert ved Vegard Engebretsen som har gjort dette mulig. Og så at tilbygget fikk navnet Mathisbua som en heder til æresmedlemmet Mathis Høisveen♥️! Dagen kunne ikke bli bedre!

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn