Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Trenerduo klare for en re-start for a-laget

IMG_6516

2023-sesongen endte med nedrykk til 5. divisjon for vårt a-lag. En velkjent fotball-floskel sier at noen ganger er det greit å ta et nedrykk. For oss gir i hvert fall nedrykket en mulighet å slå tilbake og starte på et generasjonsskifte. Derfor er vi svært fornøyde med å få på plass Kjetil Busterud og Geir Eriksen som trenere for vårt a-lag for sesongen 2024!

«Ganske mange unggutter fikk smake på 4. divisjon i fjor, og til sommeren er disse unggutta et år eldre og klare til å vise seg enda mer frem i femte divisjon», forteller Kjetil. «I tillegg til unggutta er det mange erfarne spillere som er med videre og tilsammen får vi en bra aldersmiks i gruppa», fortsetter Kjetil.

«Å få til en re-start og bygge opp en sterkere treningskultur trigger meg veldig, og er hovedgrunnen til at jeg vil være med på dette», sier Geir Eriksen. «I fjor ble det en kamp om å klore til seg nok poeng til å stå i divisjonen. Det gikk ikke. Neste år forventer vi å være i andre enden av tabellen og det vil gjøre at vi kan ha en mer positiv tilnærming til kampene som jeg gleder meg til», fortsetter han.

Begge er erfarne Furnes-trenere med lang fartstid i fotballen og klubben. De har fulgt 2007 og 2008-årgangene siden de startet med fotball og vet vi har mange gode spillere som er klare for å pushe de erfarne. Vi gleder oss alle til å starte forberedelsene til 2024-sesongen.

Bare for å understreke hvor bra dette er: Lagleder Vebjørn Hage hadde egentlig vært fast bestemt på å gi seg etter 2023-sesongen, men når det kom frem at Kjetil og Geir hadde sagt ja, så sa også Vebjørn: -Dette blir bra, det vil jeg også være med på!

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn