Glede - Trivsel - Trygghet - Mestring - Utfordringer

Furnes Fotball søker trenere til ungdomsfotballen 

36747B05-72CD-4B8F-8CF9-6F5241193991

For sesongen 2024 trenger Furnes Fotball flere trenere i ungdomsfotballen (13-19 år). Sportsutvalget i klubben arbeider med å skape gode treningsgrupper og en god kurs for den kommende sesongen. På både på gutte- og jentesiden er det behov for ytterligere trenerressurser.

Furnes Fotball er en sertifisert kvalitetsklubb som er opptatt av Fair Play samt å skape trygge gode rammer for glede, trivsel, mestring og utfordringer for våre spillere. Furnes Fotball har et godt anlegg på Gaalaasbana med både kunstgressbane og fotballhall. Dette gir gode treningsforhold både sommer og vinter. Flere av våre lag er allerede godt i gang med vintertreningen. For noen grupper søker vi hovedtrener, mens i andre grupper er det hjelpetrener som trengs. Kan dette være deg?

Vi ønsker trenere som samarbeider godt og har engasjement og pedagogiske evner. Vi kan tilby litt godtgjørelse etter avtale og bidrar også med trenerkurs og kompetansebygging.

 

Er du interessert kan du sende søknad til sport@furnesfotball.no innen 3. desember. Søknader blir vurdert fortløpende. For ytterligere opplysninger kan du kontakte sportslig leder Morten Holter 970 71 590.

Del dette

Facebook
Twitter
LinkedIn